Agrorod – erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanti foliari

Impreuna gasim solutia potrivita

In peste 25 de ani de activitate, Agrorod a devenit unul dintre cei mai apreciati furnizori din piata

Cine suntem?

Agrorod este o companie infiintata in anul 1998, ca o firma  de import si distributie produse fitosanitare, fertilizanti si seminte. Acoperim zona de sud-est a Romaniei, cu posibilitati de extindere si catre alte zone geografice, in functie de solicitari.

Agrorod detine depozit si mijloace de transport proprii pentru deservirea prompta a clientilor.In teritoriu este reprezentata de agenti de vanzari cu pregatire teoretica si practica in domeniul agricol.

In cei 20 ani de activitate am oferit permantent partenerilor nostri, solutii potrivite pentru afacerea lor.

Impreuna am capatat experienta si am invatat cum sa obtinem, prin cultivarea pamantului, profit maxim cu cheltuieli minime.

In echipa noastra se regaseszc atat experienta si maturitatea profesionala a seniorilor, cat si dinamismul si entuziasmul tinerilor.

Ce va oferim?

Agrorod ofera partenerilor servicii personalizate de cea mai buna calitate.Noi nu detinem solutii la cheie ci le construim pe cele mai potrivite, in ferma impreuna cu Dvs.

Specialistii firmei Agrorod comunica cu dumneavoastra si va ofera sfaturi  pentru planurile tehnico-economice pe care vi le-ati propus. Intrucat in cultivarea pamantului sunt necesare, pe langa cunostiinte tehnice, si mijloace materiale si financiare, noi vi le oferim la timp si in conditii avantajoase.

Gama de produse

Compania Agrorod are urmatoarele game de produse si solutii:

  • importa si distribuie ingrasaminte, pesticide, seminte si alte material necesare in procesul de productie.
  • ofera creditare pe perioada intregului ciclu de productie.
  • asigura support tehnic necesar integrarii produselor furnizate intr-un program eficient de aplicare .
  • asigura transportul ADR si livrarea produselor achizitionate la depozitul fermierului.
  • din grija pentru mediu, sprijina fermierii in gestionarea ambalajelor goale.

 

Pe langa produse pentru agriculutra importam si comercializam si produse pentru igiena publica, utilizate in combaterea tantarilor, mustelor, gandacilor de bucatarie, furnicilor.

Pentru protectia impotriva bolilor si daunatorilor cat si pentru hranirea si stimularea cresterii si infloririi plantelor ornamentale din gradini, balcoane, jardinière, va oferim produse macro si microambalate, potrivite cantitatilor de solutie necesare tratarii unor asemenea spatii. 

Cu cine colaboram?

In oferta Agrorod se regasesc produse fitosanitare de la producatori renumiti cum ar fi: Summit Agro, Corteva, Nufarm, Adama , Sharda Cropchem, Solarex, Redoxim, FMC, Bayer, BASF etc.

Semintele din oferta sunt produse de : Bayer, Corteva, Caussade, Syngenta,INCDA Fundulea, BASF, RAGT, KWS, LG, Euralis etc.

Punem la dispozitia fermierilor ingrasaminte de baza si foliare, produse in Romania, Spania, Franta, Italia, etc.